Schermafbeelding 2015-03-07 om 20.15.49Ooo..waar ben ik aan begonnen” Dit heb ik vaak gedacht en denk ik nog steeds regelmatig. Ongeveer 5 jaar geleden, ben ik begonnen met hardlopen. Mijn eerste 3,6 kilometer weet ik nog heel goed… Ik dacht toen ” wordt het dan echt nooit makkelijk“…” Ik ga dit echt nooit leuk vinden“. Nu nog regelmatig speelt zich een mantra af in mijn hoofd ” nog even door hobbelen straks ben ik blij“. Ik ben het heerlijk gaan vinden. Zo heerlijk dat ik hoop dat iedereen het probeert. Ik ben er ook van overtuigd dat iedereen het kan leren en er energie van kan krijgen.

Langzaamaan steeds iets verder en iets sneller.. Trots op mijn eerste 10 km binnen het uur. Nu is mijn pr op de 10 km 51.27 en daardoor heb ik een nieuw doel gekregen: 10 km onder de 50 minuten. Ben dus blij dat ik in de organisatie van ” de Omloop van Empel ” zit zodat ik mijn nieuwe doel nog niet direct waar hoef te maken!

Veel vrienden en dorpsgenoten zijn ook gestart met hardlopen en aan het trainen voor de eerste 5 km! Sommige knallen zelfs door naar de 10 km. Super leuk dat het nu in Empel mogelijk is om met heel het gezin een sportieve dag te beleven! Welke kinderen verslaan hun ouders? Zijn de moeders sneller dan de vaders!?

Mijn GOUDEN tip: rustig aan en geniet! Ben vooral trots op jezelf en geniet van alle aanmoedigingen!
Tot 12 juni!